Gymkhana 2018- Katowice WORD

with Brak komentarzy

Piękna impreza motocyklowa w pięknym i całkowicie bezpiecznym stylu 🙂

Przyjechali do nas zawodnicy z całej Polski, z Czech i Rosji. W tej wspaniałej imprezie wzięły udział również 3 kobiety. W gymkhanie liczy się przede wszystkim technika jazdy. Swój kunszt pokazali zawodnicy z kategorii PRO, ale amatorzy wcale im nie ustępowali, no może troszeczkę. Grunt to fajna, zdrowa zabawa. Pucharów było mnóstwo do zdobycia nie mówiąc o innych prezentach. Jesteśmy dumni z Mysłowiczan, którzy zgarnęli trochę tych lśniących pucharów. Ciekawostka: tytuł „Najlepszej Frelki”, który nadaje tylko Gymkhana Silesia CUP otrzymała „Tuśka” Szczecinianka. Gratulujemy jeszcze raz wszystkim, a w szczególności Tobie Tusiu (pokonać facetów nie było łatwo).

Kierujemy szczególne podziękowania za Patronat Honorowy Marszałkowi Województwa Śląskiego Panu Wojciechowi Sałudze oraz Panu Wojciechowi Królowi, Posłowi na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej. Chcemy również podziękować za wsparcie Gymkhany- imprezy o zasięgu międzynarodowym Urzędowi Miejskiemu w Mysłowicach.

Przed deszczem, który chwilowo rozpanoszył się nad Katowicami chroniły nas piękne namioty firmy G.M.Namioty, producenta namiotów ekspresowych i handlowych http://www.namioty.katowice.pl/