Nowe pomysły :)

with Brak komentarzy

Nasza Fundacja kieruje swoje oferty w szczególności do  dzieci. 🙂
Ten rok chcemy jednak rozpocząć trochę inaczej, poszerzając swoją działalność o projekty, które oferujemy WSZYSTKIM TYM KTÓRZY CHCĄ AKTYWNIE ŻYĆ I SPĘDZAĆ SWÓJ WOLNY CZAS.

Chciałabym przedstawić zespół, z którym mam zaszczyt współpracować. A oto: Dominika Krutysza- Kmiecik, która razem ze mną pracuje twórczo nad przelewaniem na papier naszych zwariowanych myśli, które układają się  w całkiem niezłe projekty, Asia Dłubis będzie dbała o kondycję psychiczną naszych beneficjentów podczas zajęć warsztatowych, Tomek Bajer (himalaista) oraz Mariusz Lizoń (przewodnik górski) będą czuwali nad wyjazdami w góry, a prezes Jerzy Sorek zajmie się organizacją wszystkich przedsięwzięć. Dla mnie Haliny Sorek pozostaje rola realizacji swoich marzeń, do czego popchnęła mnie Dominika. Poszerzyła je o parę pomysłów, za co jestem jej bardzo wdzięczna. 🙂

Pierwszy projekt to „Aktywny senior na szlaku”. Polega on na aktywizacji i integracji seniorów poprzez wspólne spotkania z trenerami, dietetykiem, psychologiem i miłośnikami górskich wypraw. Zadanie składa się z trzech części:

• systematyczne spotkania o tematyce górskiej, zdrowotnej i motywacyjnej,
  • zajęcia ruchowe z trenerem personalnym,
  • wyjazdy w góry, gdzie aktywni seniorzy będą mogli sprawdzić swoje przygotowanie, umiejętności oraz zachwycić się naturą, świeżym powietrzem, wspólnie spędzonym czasem.

Drugi projekt to „FEMKI”- Nasze Kobiece Aktywne "coNieco". 🙂 Skierowany jest do kobiet w każdym wieku, a głównym zadaniem jest aktywizacja kobiet w życie publiczne i łączenie pokoleń.

Będzie on obejmował:

• spotkania warsztatowe o tematyce motywacyjnej, zdrowotnej i twórczej,
  • 36 treningów z trenerem personalnym (w tym 4 treningi w terenie),
  • 2 wycieczki w Beskidy (Szczyrk- zdobycie Skrzycznego i podsumowanie w Zawoi na Babiej Górze).

Nasze projekty są poste i wykonalne, a spotkania pełne humoru i zaangażowania.
Z taką ekipą można wszystko !!!

Od marca zapisy 🙂

Tel. 605-836-543